Kuvat ovat suuri osa yrityksen markkinointia

Kuvaan yrityksellesi laadukkaat kuvat, joita voit hyödyntää niin kotisivuilla, somessa kuin erilaisissa julkaisuissakin. Tunne, läsnäolo, yrityksesi arvot ja brändi ovat avainasemassa kuvissani.

Tarjoan sinulle helpon ja sujuvan palvelun tarjouksesta kuvien toimitukseen.

– Katri

katri@katriplaami.fi
044 4919 308

Kuvaus studiolla

Henkilökuva

Kuvausaika 15 min sis. 1 kpl digikuvan 99 €
Kuvausaika 1 h sis. 3 kpl digikuvia 229 €

Henkilökunnan kuvaus

Ensimmäinen kuvaustunti 150 € / h
Seuraavat tunnit 100 € / h
Kuvat 49 € / kpl
Hinnat sis. alv 0 %

Kuvapankkikuvaus

1 – 2 päivänä

Yrityksesi arkea kuvataan ennakkoon sovitun tuntimäärän mukaisesti 1 – 2 päivän aikana. Saat kuvista valintagallerian, josta pääset valikoimaan yritykselle parhaiten soveltuvat kuvat.  

Ensimmäinen kuvaustunti 150 € / h
Seuraavat tunnit 100 € / h
Kuvat 49 € / kpl
Hinnat sis. alv 0 %

Kuvapankkikuvaus

3 – 12 kk

Yrityksesi arkea kuvataan useasti 3 – 12 kuukauden aikana. Näin saat yrityksesi sesonkiajat tai esimerkiksi vuodenkierron vaihteluineen näkyviksi. Kuvauspäivät sovitaan etukäteen. Saat kuvista valintagallerian, josta pääset valikoimaan yrityksellesi parhaiten soveltuvat kuvat. 

Ensimmäinen kuvaustunti 150 € / h
Seuraavat tunnit 100 € / h
Kuvat 49 € / kpl
Hinnat sis. alv 0 %

 

asiakaspalaute

​​Kiitos itsellesi kuvaushetkestä! Oli mukava ja helppo tulla kun jo sähköpostiviesteissä oli mukava tunnelma, joten kuvauksiin saatiin nopeasti leppoisa fiilis. Kuvaus hetkellä oli hyvä tunnelma joten niitä hymyjä ei tarvinnut kyllä yhtään pusertaa. Olet todellinen ammattilainen, koska tuon kuvaustunnelman luominen ei ole itsestään selvyys, eikä synny sormia napsauttamalla. Mielestäni oli hyvä, että kävimme yhdessä kuvat läpi ja saatiin valittua sopivat kuvat siinä hetkessä. Kotona yksin homma olisi ollut lähes mahdoton. Kuvat itsessään ovat erinomaisia ja olen edelleen sitä mieltä, että ne ovat parhaat kuvat, jotka minusta on otettu! Niissä todella on minä! Ajattelisi, että helppohan sellainen kuva on ottaa, mutta ei se niin mene. Persoonan vangitseminen kuvaan noin upeasti syntyy vain ammattilaiselta! Ehdottomasti palaan studioosi, jos kuville on tarvetta. -Satuhyvin meni!

asiakas 4