Valokuvaaja

Katri Plaami


Valokuva tallentaa hetken, joka jää.

Kun vuonna 2014 ostin ensimmäisen järjestelmäkameran, tavoitteena oli vain oppia käyttämään sitä. Valokuvaus vei mut kuitenkin mennessään. Opiskelin alaa ja kameran edessä alkoi käydä yhä enemmän kuvattavia: hääkuvassa, rippikuvassa, lemmikkejä ja erityisesti lapsia. Olen vauhdikkaan pikkuneidin äiti, joten ymmärrän, että lapsen kuvaaminen ei aina ole ihan helppoa. Harjavallan studion avasin kevättalvella 2020. Studiollakin pikkuasiakkaat saavat tutkia ympäristöä. Se poistaa jännitystä kuvaustilanteesta.

Olen itsekin kova jännittämään. Mun mielestä on hassua, että aina hetki ennen kun lähden kuvauskeikalle, mun vatsassa on perhosia. Kuitenkin, kun potrettikuvauksessa tapaan perheen tai kun seison kirkon käytävällä ja odotan hääparin saapumista tai juuri ennen siunaustilaisuuden alkamista, perhoset ovat poissa.

Valokuvassa mua kiehtoo eniten tunnelma. Parasta on, kun lopputuloksessa saa fiiliksen esiin! Tunnelma syntyy ennen kaikkea ihmisistä, mutta siihen vaikuttavat myös ympäristö ja kuvan sävyt. Tykkään siitä, että kuvista välittyvät valoisuus, luonnonläheisyys ja rauhallinen värimaailma.

Soita tai laita viestiä, niin sovitaan sulle sopiva valokuvapaketti!

katri@katriplaami.fi
 / wa tai puhelu 044 491 9308